Gaan we met 1 of 2 PS Brocope teams naar de vereniging kampioenschappen ?!!

Dit jaar willen we graag met een pony en/of paardenteam meedoen aan de verenigingskampioenschappen 🤩.

Dit is op vrijdag 5 juli – ponies vanaf 16:00 uurs, paarden vanaf 17:00 uur.

➡️Dus, ben je lid bij ons en lijkt het je leuk en gezellig? Rij je dressuur in een van de klasse B tm M1 en spring je met je pony in de klasse 40cm of hoger (niet hoger dan 110 cm) en met je paard in de klasse 90 cm of hoger t/m 120 cm, geef je dan op bij bestuur@ps-brocope.nl. Je mag zowel springen als dressuur meedoen. We hebben bij de ponies en bij de de paarden elk 4 dressuurcombinaties en 4 springcombinaties nodig (waarbij je dus zowel zou mogen dressuren als springen).

De eerste opgaves zijn al binnen!!

Lees alle verder info en regelementen op deze link.