De pen aan Bonnie Schoonhoven

Januari 2020

Door: Bonnie Schoonhoven

Bedankt Femke voor het doorgeven van “de pen”.
Mijn naam is Bonnie de Boer – Schoonhoven en ben getrouwd met Stefan Schoonhoven. Wij hebben twee dochters Caitlin (10) en Esmee (8). Wij wonen in Nijeberkoop en mijn man runt een Entrainement. Kijk eens op www.entrainementschoonhoven.nl!
Dit is een trainingsstal voor harddravers. Hij traint de paarden voor koersen en reist hiervoor door binnen en buitenland om deel te nemen aan de koersen. Mijn aandeel is de administratie van het bedrijf. Daarnaast werk ik nog 30 uur voor de gemeente Heerenveen.

Naast al het harde werken genieten we van onze dochters die naast school ook veel hobby’s hebben. Ze doen aan turnen, korfbal en natuurlijk ponyrijden! Ponyrijden is ze met de paplepel ingegoten. Ze hebben een super leer pony genaamd Sheba. Sheba is 24 jaar en is nu bijna 3 jaar in ons bezit.

Ik vind het erg leuk om met ze op pad te gaan. De ene week hebben ze les op de club en de andere week krijgen ze privé les. Daarnaast bezoeken we bixie wedstrijdjes dit is leuk en leerzaam. Dit was een klein kijkje in ons gezin.

Ik geef de pen door aan Anna Froukje Kuperus.