Over P.S. Brocope

Paardensport Brocope is op 11 maart 1982 opgericht onder de naam Lr en Pc Brocoperuiters. Tegenwoordig gaan we door het leven als Paardensport Brocope, kortweg: P.S. Brocope. De vereniging zelf heeft geen paarden of pony’s, je kunt dus alleen meedoen met de lessen als je een paard of pony tot je beschikking hebt.

Kleine vereniging (voor leden met paard en/of pony tot hun beschikking)
Wij waren 4 jaar geleden één van de kleinste paardensportverenigingen van Nederland, maar zijn de laatste jaren weer flink gegroeid. Begin 2018 telde de club slechts 30 leden, maar dankzij een frisse elan, betaalbaar lidmaatschap en het organiseren van leuke activiteiten en lessen hebben we op dit moment (2022) weer 83 leden! We blijven daarbij wel die kleine vereniging, waar gezelligheid is en bij ons is niemand een nummer.

Lessen
Voor leden met een eigen paard of pony tot hun beschikking organiseren wij om de week op vrijdagavond rijlessen voor klein en groot. Om 18:30 beginnen we met 45 minuten uur bixieles, waarop de pony- en paardenlessen volgen. Deze lessen bieden we sinds kort in een buitenbak en binnenbak reeks aan. Daarbij kunnen er ook losse lessen afgenomen worden. Dat biedt meer vrijheid, maar geeft toch het gevoel van clubleden!

Activiteiten
Daarnaast organiseren we maandelijks leuke en leerzame activiteiten waar onze leden gratis of met korting aan kunnen meedoen. Het gaat hierbij om onderlinge wedstrijden, clinics en leuke uitjes. Uiteraard zijn ideeën/suggesties van onze leden altijd welkom!

Wie weet tot ziens?
Kijk voor meer informatie rond op onze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.