Donateursavond PS Brocope – 1 april, inloop 19:00 uur

We hebben met onze leden al een heel aantal mooie shows in petto voor de donateursavond. Inloop is 19:00 uur, de shows beginnen 19:30 uur. Heb jij als lid al minimaal 1 donateur aangeleverd?

Hierboven is de link naar het aanmeldingsformulier, waarin je samen met je donateur hun gegevens invult. Door de QR-code te scannen, kan de donateur direct € 5,- overmaken naar de rekening van onze vereniging. Eventueel is contante betaling ook mogelijk uiteraard.

Hoe werkt het?
Print het formulier uit, en vul elk formulier in met jouw donateur(s). Maak een foto van de ingevulde formulieren en mail het aan bestuur@ps-brocope.nl of breng het ingevulde formulier langs bij één van de bestuursleden. 

De donateursavond wordt georganiseerd door onze leden Linda Fabriek en Martsje Bergsma.

PS Brocope donateursavond

7 januari – Nieuwjaarspannenkoek

Eindelijk kan het weer na 2 jaar afwezigheid, de Nieuwjaarspannenkoek!
Dit jaar op zaterdag 7 januari om 18:00 uur in Pannenkoekboerderij De Koppenjan in Jubbega.

Dé gelegenheid om je clubgenoten en hun partners en kinders een gelukkig nieuw jaar te wensen. 2 consumpties krijgen jullie van de club, het eten en de resterende drankjes zijn voor eigen rekening.

Geef je vóór dinsdag 3 januari op via een e-mail en met hoeveel personen (partners/kinderen zijn ook welkom) via bestuur@ps-brocope.nl. Tot dan!