Onze nieuwe instructie springen stelt zich voor – Sanne van der Weg

Hoihoi! Mijn naam is Sanne van der Weg en ik ben 19 jaar oud. Vanaf 24 mei ga ik de spring-/balkjeslessen geven bij P.S Brocope.


Hierbij even wat over mij, ik woon in Oldeholtwolde samen met mijn ouders en mijn 2 pony’s. Waaronder een shetlander die ik vroeger gereden heb. Daarna heb ik voornamelijk pony’s van anderen gereden tot dat een aantal jaar geleden mijn huidige New Forest pony op mijn pad kwam. Die is nu 9 jaar en heb ik zelf opgeleid naar het 1,10 springen.


Mijn passie ligt voornamelijk bij het springen en het beleren van pony’s waar ik me ook veel mee bezig houd en later graag mijn werk zou van willen maken.
Momenteel zit ik in het 2de leerjaar van de opleiding paardensport en houderij in Leeuwarden. Ik heb bij meerdere springstallen stage gelopen waaronder nu bij Anna Froukje de Vries in Jubbega.

Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Via Anna Froukje krijg ik ook deze super mooie kans om de springlessen te verzorgen bij de club.


Ik heb er super veel zin in en hoop jullie snel te ontmoeten!


Groetjes Sanne