Donateursavond zaterdag 30 maart 2024 – Lever je donateur aan !

Zet het in je agenda, bedenk een show en geef je op. En… lever minimaal 1 donateur aan!

Ben jij lid omdat het zo betaalbaar is? Lever dan minimaal 1 donateur aan (je moeder, jezelf, of de buurvrouw?!) voor €5 en we kunnen het zo houden!

Wat is er nou mooier dan het nuttige met het aangename te combineren!
Kosten van alles worden steeds hoger, maar als vereniging willen we betaalbaar blijven en de contributie niet verhogen. Met het werven van donateurs kunnen we dit zonder al te veel moeite voor mekaar krijgen. 

Als elk lid minimaal 1 donateur werft (je vader of moeder bijvoorbeeld, het kost maar 5 euro per jaar!), dan is ons doel al bereikt.  Zo kunnen we leuke activiteiten blijven organiseren voor onze leden en als vereniging blijven bestaan.

Als bedankje voor deze nieuwe donateurs organiseren we een super gezellige en leuke donateursavond, met leuke shows van de rijdende leden en uiteraard willen we ook de administratieve leden uitnodigen om een show te geven.

Tijdens de avond verkopen we daarnaast lootjes voor een loterij met echt mooie prijzen (al dan niet paard gerelateerd), dus zeker de moeite waard. (vorig jaar zelfs een zadel en een privé les van Martin Luiten!)

De donateursavond begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19:00 uur, locatie Celebrity Stables, Boekelterweg 5 in Boijl.
 

Wat moet je weten over het donateurschap:

  • Elke lid levert minimaal één donateur aan
  • We maken er als vereniging geen verplichting van, maar het is wel wenselijk een donateur aan te leveren
  • Hoe meer donateurs hoe beter, dus voor het lid dat de meeste donateurs aanbrengt, stellen wij een mooie prijs beschikbaar
  • Voor een bedrag van € 5,- kan een persoon donateur worden (meer mag natuurlijk ook!)
     
  • De donateur heeft de keuze om éénmalig donateur te worden of doorlopend


Als bijlage is een aanmeldingsformulier gevoegd welke je aan potentiële donateurs kunt geven, hierop vult deze zij/haar gegevens in en leggen we de voorwaarden van het donateurschap uit. Door de QR-code te scannen, kan de donateur direct € 5,- overmaken naar de rekening van onze vereniging. Eventueel is contante betaling ook mogelijk uiteraard, dit kun je met de formulieren bij het bestuur inleveren, zodat wij het op de bank kunnen overmaken.

Print het formulier (klik hier) meerdere keren uit, en vul elk formulier in met jouw donateur(s). Heb je geen (werkende) printer? Laat het ons weten en je kunt bij een van ons wat formulieren ophalen!
Maak een foto van de ingevulde formulieren en mail het aan bestuur@ps-brocope.nl of breng het ingevulde formulier langs bij één van de bestuursleden. Is er iets niet duidelijk? Je kunt ons altijd mailen, appen of aanspreken! 

Succes!

Anna Froukje, Tineke, Femke, Céline, Froukje
Het bestuur van PS Brocope