Nieuwe instructie – Anne van der Glas stelt zich voor

Vanaf vrijdag 4 juni neemt Anne van der Glas voorlopig onze lessenreeksen over. Naar aanleiding van de enquêtes, hebben we de lessenreeksen van een half uur, verlengd naar 45 minuten.

Meer weten of opgeven? Stuur een Facebook bericht of mail naar bestuur@ps-brocope.nl!

Hieronder stelt Anne zich voor:

Hallo leden van de Brocope ruiters,

Ik ben Anne van der Glas ik doe de opleiding paardenhouderij op niveau 4 in Leeuwarden.
Ik ben 18 jaar en rijd al mijn hele leven pony en paard. Ik ben begonnen met een C pony ( Davey ) waarmee ik vooral veel lol beleefde.

Anne tijdens een springwedstrijd
Anne tijdens een springwedstrijd

Hierna ging ik over naar de D ponies. Ik kreeg Acer, een hele brave pony die al iets meer kende in de dressuurring. Toen ik deze pony kocht ging mijn interesse uit naar dressuur. Ik vond springen altijd een beetje eng. Maar Acer kon best goed springen dus dat begon ik steeds leuker te vinden! Zo heb ik de liefde voor de springsport ontwikkeld.

Anne met Beaudora

Ik kreeg na deze pony een paard. Beaudora, toen een 12 jarige merrie van Verdi x El Rosso. Een hele brave merrie die altijd wou werken en vooral springen. Een heel groot paard voor een klein meisje haha. Ik heb van deze merrie zo ontzettend veel mogen leren! Ik had les van Anna froukje de Vries waar ik ook stage liep. Anna froukje heeft mij altijd ontzettend goed geholpen! Ook heb ik veel verschillende paarden bij Anna froukje mogen rijden en wat heb ik het daar naar mijn zin gehad!

Hierna heb ik stage gelopen bij Elisah Aarts. Hier heb ik mezelf niet alleen in het rijden mogen ontwikkelen maar ook in de verzorging. Ook hier heb ik het veel erg naar mijn zin gehad!

Moonstar

Op dit moment loop ik stage bij Martin Sterk. Hier staat ook mijn nieuwe paard om zadelmak gemaakt te worden. Een 4 jarige merrie Moonstar ( Spiros z x Verdi ). Inmiddels is ze zo ver dat ze bijna naar huis mag! Bij Martin kan ik mij ontwikkelen in de jonge paarden zadelmak maken en doorrijden. Dit vind ik zelf nog wel eens spannend maar ook wel weer heel erg leuk!

Ik vind het ontzettend leuk dat ik bij jullie les mag geven! Ook omdat ik een ander graag beter wil maken en plezier laten beleven!

Anne